Register For DVDFab Member >>

Go Back   DVDFab Forum > DVDFab (English) > General Chat

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-25-2016, 06:27 AM
stevekjr stevekjr is offline
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 1
Default Blu Ray Ripper Issue

I just ordered DVDFAB 10 all in one. Everything but the Blu-ray ripper is working. The Blu-Ray ripper time elapse counts forward but no encoding or processing of any kind takes place. Program says success but file is very small and appears to be empty. All types of files do this. Anyone else experience this. Thanks for listening.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-25-2016, 10:22 AM
3dman7's Avatar
3dman7 3dman7 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 1,003
Default

Post the Fab internal log for this attempt.The most resent file is at the bottom of this folder we don't need the whole folder cut and paste into a post here.This post should go into the blu ray ripper topic.A moderator will likely move it their.

Last edited by 3dman7; 11-25-2016 at 10:27 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-21-2017, 12:15 AM
Hunter1955 Hunter1955 is offline
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
Default I'm having the same issue using DVD Rip

Ripping a dvd backup to AVI format at version 10.0.2.9 starts fine, runs about 10 seconds then says successful. The file it creates is empty. I reinstalled 10.0.2.5 and it works fine. I had to create a new log to attach as the original was way to large to attach.
Ripping straight from a dvd actually fails allowing me to send logs. I sent it just a moment ago.
I tried ripping to XBOX one format and it worked. Unfortunately the audio was not matching the actors lip movement.

Let me know if you need any more info.

Thanks,
Attached Files
File Type: log dvdfab_internal.log (13.6 KB, 5 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 03-27-2017, 02:29 AM
Wilson.Wang's Avatar
Wilson.Wang Wilson.Wang is offline
DVDFab Staff
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,389
Default

Hi,

The AVI XVID problem is fixed in the new Beta version 10030.

Please try again and tell me the result, thanks!

Wilson
__________________
Please post your logs the default location is:
For DVDFab9_Win7 & Win8 C:\Users\User Name\My Documents\DVDFab9\Log
For DVDFab10_Win7 & Win8 C:\Users\User Name\My Documents\DVDFab10\Log
For Mac: /User/User name/Documents/DVDFab10/Log
Please use attachment button and attach your most recent, Internal log and post right here.
If it's the burning issue, please also attach burn log.

Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump