DVDFab Forum - No Subtitles

instagram takipci satin al - instagram takipci satin al mobil odeme - takipci satin al

bahis siteleri - deneme bonusu - casino siteleri

bahis siteleri - kacak bahis - canli bahis

goldenbahis - makrobet - cepbahis

cratosslot - cratosslot giris - cratosslot

istanbul escort - çapa escort - şirinevler escort - avcılar escort - şişli escort - avrupa yakası escort - şirinevler escort - halkalı escort - beylikdüzü escort - mecidiyeköy escort - ümraniye escort - adana escort malatya escort

film izle - film izle

istanbul escort - çapa escort - şirinevler escort - avcılar escort - şişli escort - avrupa yakası escort - şirinevler escort - halkalı escort - beylikdüzü escort - mecidiyeköy escort - ümraniye escort - adana escort malatya escort

film izle - film izle

Announcement

Collapse
No announcement yet.

No Subtitles

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mona
    replied
    Originally posted by AceDaMack View Post

    Hey I figured it out, I was using vlc to view and for some reason it say that no subtitles are there when I watch and go to pick what subtitles I want to see. So I tried putting the iso on a blu ray to see if it was working correctly it was I have all menu backgrounds and all subtitles intact. Guess it's a vlc issue. I also found that after your video is done encoding and you have selected imgburn to use for burn process it will error when it starts to write. The work around I did was to save the iso to hdd then open imgburn and choose the iso to burn. If dvdfab automatically opens imgburn the procedure will fail atleast on my end.
    Thank you for the update, please post the dvdfab_internal log file and burn log file, I will pass them to the developer.

    Leave a comment:


  • AceDaMack
    replied
    Originally posted by Mona View Post
    What software player did you use? Did you use the Menu mode for playback?
    Hey I figured it out, I was using vlc to view and for some reason it say that no subtitles are there when I watch and go to pick what subtitles I want to see. So I tried putting the iso on a blu ray to see if it was working correctly it was I have all menu backgrounds and all subtitles intact. Guess it's a vlc issue. I also found that after your video is done encoding and you have selected imgburn to use for burn process it will error when it starts to write. The work around I did was to save the iso to hdd then open imgburn and choose the iso to burn. If dvdfab automatically opens imgburn the procedure will fail atleast on my end.

    Leave a comment:


  • Mona
    replied
    What software player did you use? Did you use the Menu mode for playback?

    Leave a comment:


  • AceDaMack
    replied
    Why are my Blu Ray iso coming out with no subtitles, no menus. I spent a good amount of time setting up my menus adding background pics ects and 6 hours for 2 45 min episode to be converted. When I play the finish task it just starts with the episodes no menus or subtitles but it kept all my audio files intact. What is the deal with this? I'm converting from mkv files.

    Leave a comment:


  • Mona
    replied
    Originally posted by AceExplorer View Post
    DVD Creator 12.0.0.1 is not burning subtitles to discs. I'm using several MP4s that I downloaded with StreamFab from YouTube. It burns the discs fine, but the subtitles are not included in the final discs. VLC Media Player has no problems with the MP4s - the subtitles are within the content.

    I've had this problem many times in the past with DVD Creator, well before version 12.0.0.1, and hoped to see it fixed by now. Or is it my fault? Something I'm doing wrong within Creator when I import and burn my source MP4s?

    I rarely download foreign content, but when I do, I want to be able to be able to access the subtitles on my burned discs.

    Thank you.

    Ace
    Please use mediainfo to analyze the MP4 file and post the result.
    Or you can upload this MP4 file and send it to us, we will check on our side, thanks in advance.

    Leave a comment:


  • AceExplorer
    replied
    DVD Creator 12.0.0.1 is not burning subtitles to discs. I'm using several MP4s that I downloaded with StreamFab from YouTube. It burns the discs fine, but the subtitles are not included in the final discs. VLC Media Player has no problems with the MP4s - the subtitles are within the content.

    I've had this problem many times in the past with DVD Creator, well before version 12.0.0.1, and hoped to see it fixed by now. Or is it my fault? Something I'm doing wrong within Creator when I import and burn my source MP4s?

    I rarely download foreign content, but when I do, I want to be able to be able to access the subtitles on my burned discs.

    Thank you.

    Ace
    Last edited by AceExplorer; 07-18-2021, 04:27 PM.

    Leave a comment:


  • mlipar
    replied
    Over two months later
    Still no support for UTF-8 subtitles
    I guess Mona means wayyyyyy in the future

    Leave a comment:


  • Wojtek
    replied
    VLC can show this subtitle so DVDFab should do it too.

    Leave a comment:


  • signals
    replied
    The subtitle format you are using is not supported yet. Try to find the stream you want from a different source.

    Leave a comment:


  • Wojtek
    replied
    I have the same problem. When I create BluRay disc from mkv file DVDFab does not add subtitle. VLC Player can show subtitle when play this mkv file.

    Leave a comment:


  • mlipar
    replied
    still waiting for that subtitle support

    Leave a comment:


  • Mona
    replied
    The subtitle format is the problem.

    Text
    ID : 3
    Format : UTF-8
    Codec ID : S_TEXT/UTF8
    Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text
    We will add support in the future. Thanks.

    Leave a comment:


  • mlipar
    replied
    heres another one for ya mona
    opened in Blu-ray creator subtitles say none?
    looks like dvdfab is broke
    troopers.txt

    Leave a comment:


  • mlipar
    started a topic No Subtitles

    No Subtitles

    Blu-ray Creator does not read or load subtitles from MKV files
    Tried several mkv files and always says NONE?
    Anyone else notice this?
    Last edited by mlipar; 07-18-2018, 05:56 PM.
Working...
X