DVDFab Forum - Ripper failing version 10.0.4.6

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ripper failing version 10.0.4.6

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • sbacon10
    started a topic Ripper failing version 10.0.4.6

    Ripper failing version 10.0.4.6

    DVD10 has been working well for me until several upgrades ago when the ripper began to fail. It starts converting and then, at 2%, it stops converting and won't proceed. I'm sure that the problem is somewhere else on my computer because version 10.0.4.6 works fine on my office computer. Any ideas about what could have been installed on my home computer that is blocking the ability of DVDfab to work. BTW, version 9 still works fine on the home computer but I want to go back to version 10 ASAP. thanks

  • cholla
    replied
    I agree with 3dman7 on this.
    Try ImgBurn as the burning engine & I suspect you will get a similar message.

    Leave a comment:


  • 3dman7
    replied
    This is almost always caused by disks your burner doesn't like try a better brand of disks and the problem will go away.

    Leave a comment:


  • sireast
    replied
    Originally posted by Wilson.Wang View Post

    Hi,

    please post the dvdfab internal log and the burn log file, thanks!

    And did you get any error message after burn failed?

    Wilson
    Click image for larger version

Name:	FAB BURN ERROR.PNG
Views:	1
Size:	3.7 KB
ID:	341364
    No burn log, I guess it didn't complete, it stopped at 35%.

    Leave a comment:


  • Wilson.Wang
    replied
    Hi,

    Do you still have the problem after update to the latest version 10054?

    Wilson

    Leave a comment:


  • 3dman7
    replied
    Sbacon 10:You posted your internal log now post your burn log.You can also try switching your burn engine for dvd's to Fab burn engine or if you have img burn on the hard drive use it.Also update Fab version your using 10040 we are using 10051 your using a older version.
    Last edited by 3dman7; 08-16-2017, 07:44 PM.

    Leave a comment:


  • sbacon10
    replied
    I still haven't received any feedback since I posted my burn log. What do you counsel?

    thanks, stephen

    Leave a comment:


  • Wilson.Wang
    replied
    Originally posted by sireast View Post
    my problem is I cannot burn any to a dvd-5 disc. The old problem came back. both errors on 9.3.2.1 and 10.0.49.
    Hi,

    please post the dvdfab internal log and the burn log file, thanks!

    And did you get any error message after burn failed?

    Wilson

    Leave a comment:


  • sireast
    replied
    my problem is I cannot burn any to a dvd-5 disc. The old problem came back. both errors on 9.3.2.1 and 10.0.49.

    Leave a comment:


  • sbacon10
    replied
    Thanks. I copied it into word.

    stephen
    Attached Files

    Leave a comment:


  • CBR929
    replied
    Hi sbacon10
    Copy and paste the last attempt where it failed in notepad,it will be at the end of the internal log and attach it to your post.
    CBR929

    Leave a comment:


  • sbacon10
    replied
    Thanks. Unfortunately when I attempt to attach the internal log, it says that it is to big to attach. Any solutions?

    Stephen

    Leave a comment:


  • wangyue
    replied
    Hi,

    Please post the DVDFab internal log files, thanks!
    __________________
    Please post your logs the default location is:
    For DVDFab9_Win7 & Win8 C:\Users\User Name\My Documents\DVDFab9\Log
    For DVDFab10_Win7 & Win8 C:\Users\User Name\My Documents\DVDFab10\Log
    For Mac: /User/User name/Documents/DVDFab10/Log
    Please use attachment button and attach your most recent, Internal log and post right here.
    If it's the burning issue, please also attach burn log.

    Thanks!

    Leave a comment:

Working...
X