DVDFab Forum - Process is simply stopping

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Process is simply stopping

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • bgcrew
    started a topic Process is simply stopping

    Process is simply stopping

    Trying to rip my dvds and the process just keep stopping. I have uploaded the logs.
    Need support for both Bluray and DVD
    Attached Files

  • Mona
    replied
    We could not reproduce the problem with different sources.

    About the problem of "scans the discs it shuts down", please go to Common Settings>DVD>Pathplayer, disable Pathplayer to load the movie disc again and see if it will make a difference. PathPlayer should be in the default "Always Enable" mode, only when you get some problem copying a certain DVD movie you change it.

    Also, if you have another PC or another drive, please have a try too.
    You can also use DVD Copy to copy the movie to local hard drive, and then load the copy as source to convert to mp4 again to see the result.

    Leave a comment:


  • bgcrew
    replied
    now when I start the program and it scans the discs it shuts down
    Attached Files

    Leave a comment:


  • Mona
    replied
    Hi bgcrew,

    After updating graphics card driver, can it work?

    If still have problem, please feedback with the latest dvdfab internal log and the fabcheck log, thanks.

    Leave a comment:


  • bgcrew
    replied
    Originally posted by october262 View Post

    does your graphics card have the latest driver update ??
    Apparently not. Thank you for the suggestion.

    Leave a comment:


  • october262
    replied
    Originally posted by bgcrew View Post
    Now it just stopped again...log is uploaded.
    does your graphics card have the latest driver update ??

    Leave a comment:


  • bgcrew
    replied
    Now it just stopped again...log is uploaded.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • bgcrew
    replied
    it seems as though the change in gpu codecs is causing the system to complete the tasks now. I just wanted to let you know. Looking forward to reading your findings and learning something.

    Leave a comment:


  • bgcrew
    replied
    never had a problem with the 4k before. I changed the settings as requested.

    Leave a comment:


  • Mona
    replied
    Okay, we will see if we can reproduce it.

    Meanwhile, please go to Common Settings>General>A/V Codec, tick the "Disable all GPU codecs for decoding and encoding" box to convert again and see if it will make a difference.
    I also notice that you were trying to convert DVD to mp4.4k, please try other regular mp4 profile and see the result.

    Leave a comment:


  • bgcrew
    replied
    just happened again.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • bgcrew
    replied
    see attached
    Attached Files

    Leave a comment:


  • bgcrew
    replied
    when sending as a PM
    Error while saving content: SyntaxError: Unexpected token R in JSON at position 5

    Leave a comment:


  • Mona
    replied
    Originally posted by bgcrew View Post
    no description, just "Error uploading".
    Normally the failure was due to oversize. In this case, please open the dvdfab_internal.log file with notepad, scroll down it, cut and leave the last few attempts of the log file and then attach it here again.

    Every log entry should start with something like DVDFab 11.0.0.3 (2018/11/18 11:33:44) (X64).

    If still have the same "Error uploading", try to send it to us via PM, attach a screenshot of what you get.

    Leave a comment:


  • bgcrew
    replied
    no description, just "Error uploading".

    Leave a comment:

Working...
X