DVDFab Forum - DVDFAB Media Player Ultra 6.1.0.7 incorrectly displays Dolby Digital Plus 7.1!

instagram takipci satin al - instagram takipci satin al mobil odeme - takipci satin al

bahis siteleri - deneme bonusu - casino siteleri

bahis siteleri - kacak bahis - canli bahis

goldenbahis - makrobet - cepbahis

cratosslot - cratosslot giris - cratosslot

istanbul escort - çapa escort - şirinevler escort - avcılar escort - şişli escort - avrupa yakası escort - şirinevler escort - halkalı escort - beylikdüzü escort - mecidiyeköy escort - ümraniye escort - adana escort malatya escort

film izle - film izle

istanbul escort - çapa escort - şirinevler escort - avcılar escort - şişli escort - avrupa yakası escort - şirinevler escort - halkalı escort - beylikdüzü escort - mecidiyeköy escort - ümraniye escort - adana escort malatya escort

film izle - film izle

Announcement

Collapse
No announcement yet.

DVDFAB Media Player Ultra 6.1.0.7 incorrectly displays Dolby Digital Plus 7.1!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    DVDFAB Media Player Ultra 6.1.0.7 incorrectly displays Dolby Digital Plus 7.1!

    Hello dear DVDFAB team,

    I noticed that the DVDFAB Media Player Ultra 6.1.0.7 that the sound format does not display Dolby Digital Plus 7.1 correctly.

    See appendix about incorrect display from player.

    For correct display see DVDFAB 12.0.2.3.

    Please adjust.

    Occurs with any movie with Dolby Digital Plus 7.1, no matter what language.

    Please display as in DVDFAB 12.0.2.3. The presentation is correct.

    The display error only occurs with DISC formats.

    With MKV files, Dolby Digital Plus is recognized, but the number of audio channels is incorrect.

    MKV files show E-AC3 5.1, although it should be E-AC3 7.1.

    Thanks in advance.

    #2
    Version 6.1.0.8 did not bring any improvement.

    Please represent as in DVDFAB 12.0.2.6.

    If something is unclear, please ask.

    Many Thanks.

    Comment


      #3
      Version 6.1.0.9 did not bring any improvement.

      Please represent as in DVDFAB 12

      If something is unclear, please ask.

      Many Thanks.

      Comment


        #4

        Dear DVDFAB team,

        Update 6.1.1.0 did not fix the incorrect display of Dolby Digital Plus 7.1 or E-AC-3 7.1.

        In the case of a ripped file, e.g. in the MKV format, E-AC-3 5.1 is still displayed, although it should be E-AC-3 7.1.

        With a Blu-Ray, AC3 1.0 or 2.0 is displayed, although it should be E-AC-3 7.1.

        The developer can simply take the representation from DVDFAB 12.

        It's true here.

        Many Thanks.

        Comment


          #5
          Dear DVDFAB team,

          Update 6.1.1.1 did not fix the incorrect display of Dolby Digital Plus 7.1 or E-AC-3 7.1.

          In the case of a ripped file, e.g. in the MKV format, E-AC-3 5.1 is still displayed, although it should be E-AC-3 7.1.

          With a Blu-Ray, AC3 1.0 or 2.0 is displayed, although it should be E-AC-3 7.1.

          The developer can simply take the representation from DVDFAB 12.

          It's true here.

          For comparison:

          The error described above only occurs with 7.1 audio channels.

          The display is correct with 5.1 audio channels.

          Many Thanks.

          Comment


            #6
            Dear DVDFAB team,

            Update 6.1.1.2 did not fix the incorrect display of Dolby Digital Plus 7.1 or E-AC-3 7.1.

            In the case of a ripped file, e.g. in the MKV format, E-AC-3 5.1 is still displayed, although it should be E-AC-3 7.1.

            With a Blu-Ray, AC3 1.0 or 2.0 is displayed, although it should be E-AC-3 7.1.

            The developer can simply take the representation from DVDFAB 12.

            It's true here. For comparison: The error described above only occurs with 7.1 audio channels.

            The display is correct with 5.1 audio channels.

            Many Thanks.

            Comment


              #7
              Hi, I can understand that you want this displaying issue to be fixed. It's not yet, the developer in charge has aware of it already. If it's fixed, it will show related info in the changelog. Thank you.

              Comment


                #8

                Hi Mona,

                good to hear the developer knows about it.

                The relevant display error - see explanations from previous posts - has been known for over a year.

                Up to and including version 6.1.1.5 the error has not been resolved.

                I hope the bug will be fixed soon.

                In the meantime, some motivation for the developer

                https://www.youtube.com/watch?v=t-Xv4Uo09-k

                Best regards

                Comment


                  #9
                  Hi Mona,

                  good to hear the developer knows about it.

                  The relevant display error - see explanations from previous posts - has been known for over a year.

                  Up to and including version 6.1.1.6 the error has not been resolved.

                  I hope the bug will be fixed soon.

                  In the meantime, some motivation for the developer

                  https://www.youtube.com/watch?v=YkaDSiPrFGs

                  Best regards

                  Comment


                    #10
                    Hi Mona,

                    good to hear the developer knows about it.

                    The relevant display error - see explanations from previous posts - has been known for over a year.

                    Up to and including version 6.1.1.7 the error has not been resolved.

                    I hope the bug will be fixed soon.

                    In the meantime, some motivation for the developer

                    https://www.youtube.com/watch?v=YkaDSiPrFGs

                    Best regards

                    Comment


                      #11
                      Hi Mona,

                      good to hear the developer knows about it.

                      The relevant display error - see explanations from previous posts - has been known for over a year.

                      Up to and including version 6.2.0.0 the error has not been resolved.

                      I hope the bug will be fixed soon.

                      Is there now an exact date and / or version release when the bug will be fixed?

                      If the developer does not want to fix this error, such information would also be helpful. However, I have full confidence that the responsible developer can solve the problem described above quickly.

                      To avoid misunderstandings, I hope my ambition to eliminate this problem will not leave any DVDFAB employee uncomfortable.

                      Best regards

                      Comment

                      Working...
                      X