DVDFab Forum - Collections

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Collections

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Collections

    Been having an issue for quite a few versions. Collections don't seem to work very well.
    In fact hardly at all. I wiped out my disk. Loaded only the James Bond movies. Mounted the disk back and did a rebuild.
    No collection is created. All 26 movies are listed as individual movies.
    Currently at V2.0.2.1
    Can load V1.0.1.0 and it works fine

    ID: 181168

    #2
    Anyone know where I can get a copy of v1.0.1.0?

    Comment


      #3
      Originally posted by LeeBerry View Post
      Anyone know where I can get a copy of v1.0.1.0?

      Send me a message over and I will help you out.

      Comment


        #4
        I don't really use Collections myself, but figure I would check my BOND movies.
        I do have a Collection with 24 movies in it. I checked my BOND folder and it have 24 movies.
        I guess I am missing 2 ?? Hmmmmm Maybe the last one? Don't remember buying a new Bond movie for a while.
        I think I only had Spectre on DVD also...
        Nope, Had the Blu Ray and the DVD LOL. Darn, did I miss a Bond on the Big Screen? Now I have to google.
        I know 1 is in the can but release was held up.

        Comment


          #5
          One not in your list I'm sure is Casino Royale (1967). This had David Niven as James Bond. Not really considered part of the James Bond series.
          I include it in mine. I usually have to add it.

          Comment


            #6
            I actually do have this move. I don't really consider it BOND, but a spoof of bond. I put this in the Woody Allen collection.
            But I can see how it can go into Bond.

            Comment


              #7
              Originally posted by Hunter1955 View Post
              Been having an issue for quite a few versions. Collections don't seem to work very well.
              In fact hardly at all. I wiped out my disk. Loaded only the James Bond movies. Mounted the disk back and did a rebuild.
              No collection is created. All 26 movies are listed as individual movies.
              Currently at V2.0.2.1
              Can load V1.0.1.0 and it works fine

              ID: 181168
              To confirm, do you mean that "No collection is created" automatically for the James Bond movies? Or that even you Custom a Collection for the movies, there is no data either?
              DVDFab log default location:
              For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab11\Log
              For Mac: Finder>Documents>DVDFab11>Log

              DVDFab Player 5:
              For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab Player 5\Log
              For Mac: Finder>Documents>DVDFab Player 5>Log

              Guide for adding attachments in a post
              --Please use attachment button to attach your most recent log files.

              Comment


                #8
                No Collection was automatically created at all.... I did not try a custom collection, didn't think I should have to

                Comment

                Working...
                X