DVDFab Forum - Connection not secure using the native android browser.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Connection not secure using the native android browser.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Connection not secure using the native android browser.

    Originally posted by CBR929 View Post
    Connection not secure using the native android browser.
    Was Doing The Same thing on chrome but now seems fixed.
    Last edited by october262; 04-01-2017, 01:16 AM.

  • #2
    Originally posted by october262 View Post
    Connection not secure using the native android browser.
    Was Doing The Same thing on chrome but now seems fixed.
    That's strange most times it is caused by not having the "S" after HTTP in which the S stands for secure!!!
    I was getting it on my browser bookmarks for DVDfab forum but edited the bookmarks to HTTPS:// and no longer have problems.
    Last edited by CBR929; 04-01-2017, 02:41 AM.
    Even if it's a little thing, do something for those who have need of help, something for which you get no pay but the privilege of doing it.


    Setting Up ImgBurn and DVDFab to work together

    Tips for Posting DVDFab Logs in the Forum

    Comment


    • #3
      CBR 929 is right, as usual, type in the address like so and you should be fine: https://forum.dvdfab.cn
      How to post the internal log


      Things should be made as simple as possible, but no simpler.
      Albert Einstein

      Comment


      • #4
        Still doing it on chrome browser for android and on
        The native web browser for android.
        Click on the link in post #8

        Comment


        • #5
          Originally posted by 90312 View Post
          CBR 929 is right, as usual, type in the address like so and you should be fine: https://forum.dvdfab.cn
          Updated bookmark and all is well.
          Last edited by october262; 04-01-2017, 04:24 AM.

          Comment


          • #6
            Originally posted by october262 View Post
            Updated bookmark and all is well.
            Spoke too soon still does it !!

            Comment


            • #7
              Did you close and restart your browser?
              How to post the internal log


              Things should be made as simple as possible, but no simpler.
              Albert Einstein

              Comment


              • #8
                Yes !! and I've cleared the cookies also.
                It only does it on the links on post #8 & #13
                On Android phone.
                Last edited by october262; 04-01-2017, 05:09 AM.

                Comment


                • #9
                  Moved posts since it was off topic of original thread.
                  Even if it's a little thing, do something for those who have need of help, something for which you get no pay but the privilege of doing it.


                  Setting Up ImgBurn and DVDFab to work together

                  Tips for Posting DVDFab Logs in the Forum

                  Comment

                  Working...
                  X