DVDFab Forum - Customizing menus.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Customizing menus.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BD to DVD Customizing menus.

    Hi. Every time I try to customize a menu to the way I want it to be when using the BD to DVD feature on DVDFab 10. It doesn't work. Is there a way to get around this?

  • #2
    You should be more specific as to what you are trying to do. Does it crash? Does it not turn out the was intended? More details needed.

    Comment


    • #3
      It doesn't turn out the way I want it to,

      Comment


      • #4
        Originally posted by MP2099 View Post
        It doesn't turn out the way I want it to,
        Hi MP2099,

        1. What were you steps, what changes did you make when customizing the menu?
        2. What you want the menu to be?
        3. What did it turn out?
        4. Please supply any other related information that you can think of.
        5. Please post dvdfab_internal.log file too.

        Regards,
        Mona
        DVDFab log default location:
        For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab11\Log
        For Mac: Finder>Documents>DVDFab11>Log

        DVDFab Player 5:
        For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab Player 5\Log
        For Mac: Finder>Documents>DVDFab Player 5>Log

        Guide for adding attachments in a post
        --Please use attachment button to attach your most recent log files.

        Comment


        • #5
          For example. I use a picture of a DVD cover like Deadpool 2 as a template.
          Then I change the style of the fonts for Play and Scenes to the way the way I want. I also delete the My DVD title and the film symbol And also resize the preview window..
          But after I save the changes it defaults back to this. Click image for larger version

Name:	backgroud1.jpg
Views:	1
Size:	29.9 KB
ID:	358866

          Comment


          • #6
            Thank you for the information, I will have the developers check and fix it as soon as possible.
            DVDFab log default location:
            For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab11\Log
            For Mac: Finder>Documents>DVDFab11>Log

            DVDFab Player 5:
            For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab Player 5\Log
            For Mac: Finder>Documents>DVDFab Player 5>Log

            Guide for adding attachments in a post
            --Please use attachment button to attach your most recent log files.

            Comment


            • #7
              Is there any word yet about the problem that I'm having?

              Comment


              • #8
                Originally posted by MP2099 View Post
                Is there any word yet about the problem that I'm having?
                It's fixed, please update to v10.2.1.3 to try again.
                DVDFab log default location:
                For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab11\Log
                For Mac: Finder>Documents>DVDFab11>Log

                DVDFab Player 5:
                For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab Player 5\Log
                For Mac: Finder>Documents>DVDFab Player 5>Log

                Guide for adding attachments in a post
                --Please use attachment button to attach your most recent log files.

                Comment


                • #9
                  Hi. I appear to be having the same problem with the latest version DVDFab 11

                  Again I use a picture of a DVD cover like Deadpool 2 as a template.
                  Then I change the style of the fonts for Play and Scenes to the way the way I want. I also delete the My DVD title and the film symbol
                  And also resize the preview window..

                  But after I save the changes it defaults back to this.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by MP2099 View Post
                    Hi. I appear to be having the same problem with the latest version DVDFab 11

                    Again I use a picture of a DVD cover like Deadpool 2 as a template.
                    Then I change the style of the fonts for Play and Scenes to the way the way I want. I also delete the My DVD title and the film symbol
                    And also resize the preview window..

                    But after I save the changes it defaults back to this.

                    I don't reproduce the problem with the latest version of DVDFab 11.0.0.4, which version are you using now? Maybe a complete uninstall and then reinstall of DVDFab 11?
                    Click image for larger version

Name:	my test.png
Views:	1
Size:	586.4 KB
ID:	362123

                    DVDFab log default location:
                    For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab11\Log
                    For Mac: Finder>Documents>DVDFab11>Log

                    DVDFab Player 5:
                    For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab Player 5\Log
                    For Mac: Finder>Documents>DVDFab Player 5>Log

                    Guide for adding attachments in a post
                    --Please use attachment button to attach your most recent log files.

                    Comment

                    Working...
                    X