DVDFab Forum - Trouble With My X-Men Origins

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trouble With My X-Men Origins

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trouble With My X-Men Origins

    Ok, so I have been having trouble lately with almost all the new DVD's that I buy. The most recent one is X-Men Origins that I just got today and I am trying to burn it but like several of the other movies I get the error while reading message and then I hit ignore all and it sits there and trys to read it for over an hour. I do have pathplayer enabled. So can someone tell me what the issue is? This problem seems to have gotten worse with the recent updates, I am now using 6.0.6.8 Below I have pasted whatever is in the logs as requested in the message about help us help you.

    16:26:02: Analyzing of DVD started
    16:26:02: Analyzing of DVD completed successfully
    16:26:02: Copy process started
    16:26:02: Task_1 failed! Error=102()

    009-09-15 12:59:20 ---- ******************** Log session stop 15-Sep 12:59:20.907 PID 3712********************
    2009-09-15 12:26:43 Info Current Drive selected : 0:0:0 - HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H54L 1.00 [D] (Ide)
    2009-09-15 12:26:43 Info Using Advanced SPTI interface
    2009-09-15 12:26:43 Info System default language : English (United States)
    2009-09-15 12:26:43 Info User default language : English (United States)
    2009-09-15 12:26:43 Info DLL Version : 4.0.4.462
    2009-09-15 12:26:43 Info DLL : C:\Program Files\DVDFab 6\vso_hwe.dll
    2009-09-15 12:26:43 Info Version : 6, 0, 6, 8
    2009-09-15 12:26:43 Info ExeName : C:\Program Files\DVDFab 6\DVDFab.exe
    2009-09-15 12:26:43 Info OS : Microsoft Windows Vista Home Premium (Build 6001: Service Pack 1)
    2009-09-15 12:26:43 ---- ******************** Log session start 15-Sep 12:26:43.368 PID 3712********************

  • #2
    Try turning pathplayer off


    Removal of new protections may not be available yet in the free version of DVDFab (HD Decrypter)

    Help Us Help You :

    Troy's excellent tutorial on Setting up ImgBurn with DVDFab :

    I use Taiyo Yuden and Verbatim media mainly.
    Trying Falcon D/L media

    I use ImgBurn as my main burning engine

    Free Media Player VLC

    Comment


    • #3
      beta ver. 6.0.6.8 had no problem with pathplayer always enabled, R1 disc. Try cleaning the disc and you may possibly need a lens cleaner for you O.D.D.


      edit: wow its been 2 days and I can still edit, just thought I would add I did full disc in case anyone was curious.
      Last edited by W&B; 09-18-2009, 01:59 AM. Reason: added info

      Comment


      • #4
        also your drive has a firmware update 1.03 is the newest version for that lg I think.

        Comment


        • #5
          Or you may have a bad pressed disc there seems to be more and more of those getting around.
          If that's the case ,Take it back and get a new one.


          Removal of new protections may not be available yet in the free version of DVDFab (HD Decrypter)

          Help Us Help You :

          Troy's excellent tutorial on Setting up ImgBurn with DVDFab :

          I use Taiyo Yuden and Verbatim media mainly.
          Trying Falcon D/L media

          I use ImgBurn as my main burning engine

          Free Media Player VLC

          Comment


          • #6
            if you have been encountering multiple read errors, your drive may now be in PIO transfer mode. please reset DMA from within dvdfab common settings, general tab. http://www.dvdfab.com/docs/index.php...ettingsGeneral

            a quick list of suggestions so far.
            • disable pathplayer ---> link
            • cleaning the disc
            • laser lens cleaner
            • firmware update link ---> 1.03
            • bad disc
            Last edited by troy512; 09-16-2009, 12:23 AM.

            Comment


            • #7
              Some folks have had a problem with that OS from time to time. Just to make sure it’s not the problem run it in XP mode to see if it is better.
              Right click the desktop icon
              Click on properties
              Click the compatibility tab at the top
              Check the box to run in XP service pack 2 mode.
              May or may not work but it won’t hurt to try.
              How to post the internal log


              Things should be made as simple as possible, but no simpler.
              Albert Einstein

              Comment


              • #8
                as Wild and Blue already mentioned.

                i just got X-Men Origins wolverine today, 6.0.6.9, PPE, Main Movie, successful

                Comment

                Working...
                X