DVDFab Forum - Icon missed on autoplay

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Icon missed on autoplay

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Icon missed on autoplay

    Hi,

    I got Windows 7 64bits. I just want to know if this is a bug of the program or my pc? My version was 5.0.0.7 thx for your help. Thx for your help.


    Click image for larger version

Name:	normal.gif
Views:	1
Size:	8.4 KB
ID:	350801

  • #2
    Most probably caused by your ancient operating system, even Microsoft itself ended mainstream support for Windows 7 over three years ago. Heck, even Windows 8.1 mainstream support has already ended.

    Comment


    • #3
      The support of Windows 7 finish 20 January 2020 and the specification of players 5 said windows 7,8,8,1 and 10.

      Comment


      • #4
        Hello,

        We are checking this icon missing problem, thank you for your report.

        Regards,
        Mona
        DVDFab log default location:
        For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab11\Log
        For Mac: Finder>Documents>DVDFab11>Log

        DVDFab Player 5:
        For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab Player 5\Log
        For Mac: Finder>Documents>DVDFab Player 5>Log

        Guide for adding attachments in a post
        --Please use attachment button to attach your most recent log files.

        Comment


        • #5
          thx

          Comment


          • #6
            Icon is there with the version 5.0.0.8 Thx for quickly reaction



            Click image for larger version  Name:	preuve2.gif Views:	1 Size:	8.3 KB ID:	351054

            Comment

            Working...
            X