DVDFab Forum - Move Starts Playing No Audio

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Move Starts Playing No Audio

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Fab Player v5.0.2.4 (Win) Move Starts Playing No Audio

    Just updated Media Player 5024 and there is No Audio. While the movie is playing I have to right click go to Audio and Select English DTS-HD MA 5.1 which is already Selected. Then I can hear the Audio. Pause player and then return to Play, Audio plays. Stop playing movie and restart playing I have to Select DTS... Again.

    JohnnyJT
    Last edited by JohnnyJT; 01-30-2019, 07:51 PM.

  • #2
    Hi JohnnyJT, thank you for your report. The problem is fixed, the update will be available in next build of DVDFab Player 5.
    DVDFab log default location:
    For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab11\Log
    For Mac: Finder>Documents>DVDFab11>Log

    DVDFab Player 5:
    For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab Player 5\Log
    For Mac: Finder>Documents>DVDFab Player 5>Log

    Guide for adding attachments in a post
    --Please use attachment button to attach your most recent log files.

    Comment


    • #3
      UPDATE:

      This special version should fix the problem you reported, please give it a try and feedback: http://download.dvdfab.cn/DVDFabPlayer5024_0131.exe
      DVDFab log default location:
      For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab11\Log
      For Mac: Finder>Documents>DVDFab11>Log

      DVDFab Player 5:
      For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab Player 5\Log
      For Mac: Finder>Documents>DVDFab Player 5>Log

      Guide for adding attachments in a post
      --Please use attachment button to attach your most recent log files.

      Comment

      Working...
      X