DVDFab Forum - Hardware Acceleration Problem

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hardware Acceleration Problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Hardware Acceleration Problem

    I have an old laptop with Intel HD Graphics 3000.
    Intel HD Graphics 3000 supports hardware acceleration for decoding VC-1.
    Unfortunately, DVDFab Media Player has a different opinion, he does not see hardware acceleration for VC-1 and is trying to play video with a software decoder.
    For comparison, I used the Mirillis Splash media player. If I turn ON hardware acceleration, VC-1 video (BD-Remux) plays in Splash without any problems. If I turn OFF hardware acceleration in Splash, then for this video I get 1-2 frames per second, as in DVDFab Media Player.
    Attached Files

    #2
    Sorry about it, I will get the developer to check it for you.
    DVDFab log default location:
    For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab11\Log
    For Mac: Finder>Documents>DVDFab11>Log

    DVDFab Player 5:
    For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab Player 5\Log
    For Mac: Finder>Documents>DVDFab Player 5>Log

    Guide for adding attachments in a post
    --Please use attachment button to attach your most recent log files.

    Comment


      #3
      Add:
      I also tested CyberLink PowerDVD on my laptop with Intel HD Graphics 3000.
      Like Mirillis Splash, CyberLink PowerDVD plays VC-1 video without any problems.
      CPU usage did not exceed 10-13%.

      Comment

      Working...
      X