DVDFab Forum - Converter issue - subtitles, .mkv>.avi

instagram takipci satin al - instagram takipci satin al mobil odeme - takipci satin al

bahis siteleri - deneme bonusu - casino siteleri

bahis siteleri - kacak bahis - canli bahis

goldenbahis - makrobet - cepbahis

cratosslot - cratosslot giris - cratosslot

istanbul escort - çapa escort - şirinevler escort - avcılar escort - şişli escort - avrupa yakası escort - şirinevler escort - halkalı escort - beylikdüzü escort - mecidiyeköy escort - ümraniye escort - adana escort malatya escort

film izle - film izle

istanbul escort - çapa escort - şirinevler escort - avcılar escort - şişli escort - avrupa yakası escort - şirinevler escort - halkalı escort - beylikdüzü escort - mecidiyeköy escort - ümraniye escort - adana escort malatya escort

film izle - film izle

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Converter issue - subtitles, .mkv>.avi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Converter issue - subtitles, .mkv>.avi

    Converting .mkv to .avi hard coding external subs - no subtitles present in .avi, performed same task in 9.3.2.1. with complete success! Additionally took over 2 hours in v 10.0.1.3 not to embed the subs where a 9.3.2.1 took around an hour

    #2
    Hi,

    The dev is checking on this, thanks!

    Wilson
    Please post your logs the default location is:
    For DVDFab 12: C:\Users\User Name\My Documents\DVDFab\DVDFab12\Log
    For StreamFab: C:\Users\User Name\My Documents\DVDFab\StreamFab\log
    Please use attachment button and attach your most recent, Internal log and post right here.
    If it's the burning issue, please also attach burn log.

    Thanks!

    Comment

    Working...
    X