DVDFab Forum - Repetitive error in logs

instagram takipci satin al - instagram takipci satin al mobil odeme - takipci satin al

bahis siteleri - deneme bonusu - casino siteleri

bahis siteleri - kacak bahis - canli bahis

goldenbahis - makrobet - cepbahis

cratosslot - cratosslot giris - cratosslot

istanbul escort - çapa escort - şirinevler escort - avcılar escort - şişli escort - avrupa yakası escort - şirinevler escort - halkalı escort - beylikdüzü escort - mecidiyeköy escort - ümraniye escort - adana escort malatya escort

film izle - film izle

istanbul escort - çapa escort - şirinevler escort - avcılar escort - şişli escort - avrupa yakası escort - şirinevler escort - halkalı escort - beylikdüzü escort - mecidiyeköy escort - ümraniye escort - adana escort malatya escort

film izle - film izle

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Repetitive error in logs

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    StreamFab v5.0.0.8 (Win) Repetitive error in logs

    I see this same set of errors repeating in the logs every second. Leaving the Program open all day not doing anything results in a 32m log file of nothing but these 6 lines.

    31260 2021:12:14-08:18:24 Info: YoutubeDLService: "[7012] Failed to execute script WebService\r\n"
    31260 2021:12:14-08:18:24 Info: YoutubeDLService: "Traceback ...... [WinError 10013] An attempt was made to access a socket in a way forbidden by its access permissions\r\n"
    31260 2021:12:14-08:18:24 Info: Youtube DL Service Status: NotRunning
    31260 2021:12:14-08:18:24 Info: Control: custom force play .
    31260 2021:12:14-08:18:24 Info: Youtube DL Service Status: Starting
    31260 2021:12:14-08:18:24 Info: Youtube DL Service Status: Running

    Any way we can get this error fixed up so it doesn't log, or just not log it. Makes it super hard to upload the log when it ends up being that size.

    #2
    Please remove the log files, download and install the latest v5010 to try again.
    If have the same issue, please attach the StreamFab.log file as an attachment. Thanks.

    Comment


      #3
      Mona please see my log in DVDFab Forum - Issues with Subtitles you can see them there. I am on 5.0.1.0

      Comment


        #4
        The developer noticed the problem, they will check. Please kindly wait for some time, thank you.

        Comment

        Working...
        X