DVDFab Forum - A/V sync issue in 11.0.0.7 x64

Announcement

Collapse
No announcement yet.

A/V sync issue in 11.0.0.7 x64

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SikTwistedFreek
    started a topic A/V sync issue in 11.0.0.7 x64

    A/V sync issue in 11.0.0.7 x64

    Converted a few Bluray discs using 11.0.0.7 x64 and A/V sync starts out fine but as the movie progresses, the voices get progressively worse out of sync. I have tried ripping the movie again into a different format with the same result.

    I ripped the movie 10.2.1.7 x64 and the conversion is perfect with no A/V sync issues at all.

    Please let me know if you need any more information, log files, or whatever to figure this out.

    Thank you in advance.

  • SikTwistedFreek
    replied
    Here are the logs with GPU encoding disabled (took forever!) and the rip turned out ok.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • SikTwistedFreek
    replied
    Also, the players are Xbox One X, Xbox One S, and iOS app. There was no driver update for the computer I used. I will try again with GPU turned off and report the result.

    Leave a comment:


  • Mona
    replied
    Thank you for the info. We will see if we can reproduce the problem.

    Meanwhile, please check if there is any driver update available for your graphics card, do the update first to try again. If no difference, try to disable all GPU codecs to have a try and feedback.

    Leave a comment:


  • SikTwistedFreek
    replied
    Here are the DVDFab 11 logs
    Attached Files

    Leave a comment:


  • SikTwistedFreek
    replied
    dvdfab_internal would not upload so here is the text:

    Attached Files
    Last edited by Mona; 12-04-2018, 02:14 AM. Reason: edit the log file to attachment

    Leave a comment:


  • SikTwistedFreek
    replied
    Mona, Here are the DVDFab 10 log files that converted flawlessly.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • SikTwistedFreek
    replied
    Thank you for your reply Mona. The movies I encoded were Twilight, New Moon, Breaking Dawn Part 1, Raising Arizona, and The Amazing Spider-Man 2. I will upload the logs when I get home.

    Leave a comment:


  • Mona
    replied
    Originally posted by SikTwistedFreek View Post
    Converted a few Bluray discs using 11.0.0.7 x64 and A/V sync starts out fine but as the movie progresses, the voices get progressively worse out of sync. I have tried ripping the movie again into a different format with the same result.

    I ripped the movie 10.2.1.7 x64 and the conversion is perfect with no A/V sync issues at all.

    Please let me know if you need any more information, log files, or whatever to figure this out.

    Thank you in advance.
    Please specify the movies you tried, and the players you used for the playback.

    Also, we need DVDFab 10 and DVDFab 11 log files to help check the problem, please post dvdfab_internal.log file and fabcheck_internal.log file from both versions. Thanks.

    Leave a comment:

Working...
X