DVDFab Forum - no subtitles

Announcement

Collapse
No announcement yet.

no subtitles

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    It is still "2019.04.24-23:12:37: info: SubMode(Render) -- Display Only forced Subtitle(true)".

    Please make the adjustment on your DVDFab as attached screenshot shows, then convert, thanks.

    Attached Files
    User Manual for DVDFab v10 (pdf)

    DVDFab log default location:
    For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab10\Log
    For Mac: Finder> Documents> DVDFab10> Log

    DVDFab Player 5:
    For Windows:C:\Users\User Name\Documents\DVDFab Player 5\Log

    Comment


    • #17
      That might be so, but it was OFF last time I burnt that BD. I shall redo again.
      Viking lost down under

      Comment


      • #18
        Same result, no sub titles. Png files supplied from before ripping.
        Attached Files
        Viking lost down under

        Comment


        • #19
          here are log files. Latest date in logs is 25/4/2019, YET today is 26/4/2019
          Attached Files
          Viking lost down under

          Comment


          • #20
            do you have the "always display only forced subtitle" checked ??
            common settings - conversion - convert.

            Comment


            • #21
              No I do not, I always select when I start ripping. In previous version I noticed I had to select it twice to rip.
              Viking lost down under

              Comment

              Working...
              X