DVDFab Forum - ImgBurn-The Ultimate Image Burner!

instagram takipci satin al - instagram takipci satin al mobil odeme - takipci satin al

bahis siteleri - deneme bonusu - casino siteleri

bahis siteleri - kacak bahis - canli bahis

goldenbahis - makrobet - cepbahis

cratosslot - cratosslot giris - cratosslot

istanbul escort - çapa escort - şirinevler escort - avcılar escort - şişli escort - avrupa yakası escort - şirinevler escort - halkalı escort - beylikdüzü escort - mecidiyeköy escort - ümraniye escort - adana escort malatya escort

film izle - film izle

istanbul escort - çapa escort - şirinevler escort - avcılar escort - şişli escort - avrupa yakası escort - şirinevler escort - halkalı escort - beylikdüzü escort - mecidiyeköy escort - ümraniye escort - adana escort malatya escort

film izle - film izle

Announcement

Collapse
No announcement yet.

ImgBurn-The Ultimate Image Burner!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • GregiBoy
    replied
    I think it was when Troy wrote it and he is no longer a contributor.

    Leave a comment:


  • crackinhedz
    replied
    Is this tutorial intended for DVD burns only?

    because for Bluray BD25 & BD50, it is important the File System is set to UDF 2.50 to be compatible with stand alone bluray players.

    ...just a thought.

    Leave a comment:


  • jmemmett
    replied
    Imgburn tutorial

    I tried ImgBurn like you said and it works like a charm. I was having a problem with the VSO Engine for DVDFAB, it keep saying that there was a problem installing it and I had to use Nero 6.6.6.1. as my burn engine. I kept having problems (to many coasters). Again thanks for the tutorial, it was easy to follow.

    Leave a comment:


  • GµårÐïåñ
    replied
    Originally posted by troy512 View Post
    LOL yeah you are correct.
    None the less, I am grateful that I had a place to ask with your information and friends to help me. I got my solution just the same and maybe the extended discussion in addition to your wonderful directions will result in better understanding.

    i have now changed it to read, Setting Up ImgBurn
    Thank you very much. At least my oversight lead to improvements for the obvious challenged

    Leave a comment:


  • troy512
    replied
    I wanted to add that although it hindsight it seems applicable since it was mentioned, as a rule of solving the problem I was having, there is no indication that's the solution. Just to be fair.
    LOL yeah you are correct.
    steps for setting AWS
    i have now changed it to read, Setting Up ImgBurn

    Leave a comment:


  • GµårÐïåñ
    replied
    Originally posted by troy512 View Post
    yes, this was explained both on the first page and in the video. but thats ok.

    glad you have it figured out now. you will like ImgBurn the more you start to understand all the settings. ImgBurn has a nice forum.
    http://forum.imgburn.com/
    Ok I see that now but the reason I missed it is because it is listed as the steps for setting AWS and since not what I was doing, I didn't look at it. I am sorry for missing that.

    As for the video, I didn't look and I almost never look at the video, although I appreciate that someone took the time to make it for those who would.

    EDIT: I wanted to add that although it hindsight it seems applicable since it was mentioned, as a rule of solving the problem I was having, there is no indication that's the solution. Just to be fair.
    Last edited by Gr; 10-08-2009, 06:41 AM.

    Leave a comment:


  • troy512
    replied
    Tools|Settings|Build|Page 2|Don't Prompt Image Details was unchecked.
    yes, this was explained both on the first page and in the video. but thats ok.

    glad you have it figured out now. you will like ImgBurn the more you start to understand all the settings. ImgBurn has a nice forum.
    http://forum.imgburn.com/

    Leave a comment:


  • GµårÐïåñ
    replied
    Originally posted by troy512 View Post
    GµårÐïåñ,

    please view the first post on the first page.
    I had/redid. Did I miss something?

    Leave a comment:


  • troy512
    replied
    GµårÐïåñ,

    please view the first post on the first page.

    Leave a comment:


  • GµårÐïåñ
    replied
    Originally posted by Wild and Blue View Post
    you're very welcome.
    I just personally have to Thank all the mods and members here and on the other forum, there is no way I could name them all. I read and follow their advice but don't let my mistakes reflect on them. I think you'll be VERY pleased with this program. LUK is just a great person for making it and then giving it away for FREE (donations only by choice). I mean that says a lot about the person behind the program...also Fengtao for the free decryptor of his program he keeps up to date, Thanks.
    Well it turns out you helped me out again. I went through your settings as compared to mine and along the way I noticed:

    Tools|Settings|Build|Page 2|Don't Prompt Image Details was unchecked. So I checked it and sure enough on the next burn it didn't show the message box. So apparently for this part of the settings, it defaults to whatever master set of options you have so it needs to be adjusted in the program. Against thank you and have a good night, its working as I want it and that's great, thanks.

    As for LUK, I appreciate the work because for years I wrote and released freeware until I couldn't anymore. I know the pleasure that comes from knowing people use it and love it and its great motivation to continue. Unfortunately for me, it ended up being delegated to others to continue the work as I couldn't find the time personally to do it anymore. Takes great dedication, that's for sure and I can vouch for how much work goes into it.

    Leave a comment:


  • W&B
    replied
    you're very welcome.
    I just personally have to Thank all the mods and members here and on the other forum, there is no way I could name them all. I read and follow their advice but don't let my mistakes reflect on them. I think you'll be VERY pleased with this program. LUK is just a great person for making it and then giving it away for FREE (donations only by choice). I mean that says a lot about the person behind the program...also Fengtao for the free decryptor of his program he keeps up to date, Thanks.

    Leave a comment:


  • GµårÐïåñ
    replied
    Originally posted by Wild and Blue View Post
    Well glad it worked for you, check this link and in post #10 is my settings for ImgBurn. I never get any popups. its been so long I just don't recognize the one in your post. I tried to make the txt file as easy to follow as I could because i went thru ALL settings lol so maybe that might help. http://forum.dvdfab.com/showthread.php?t=348
    Your help is appreciated, I learned something new, it does pass settings on the fly, so that is good to know. I will also check the post for your settings and compare to mine and see if I can hit something that resolves that. If I find something, I will post back if not then I hope someone who knows what is causing it will step in and offer some assistance. Thanks buddy and have a good night.

    Leave a comment:


  • W&B
    replied
    Well glad it worked for you, check this link and in post #10 is my settings for ImgBurn. I never get any popups. its been so long I just don't recognize the one in your post. I tried to make the txt file as easy to follow as I could because i went thru ALL settings lol so maybe that might help. http://forum.dvdfab.com/showthread.php?t=348

    Leave a comment:


  • GµårÐïåñ
    replied
    Originally posted by Wild and Blue View Post
    Did you try selecting the verify function within Fab? again not sure but maybe it sends the info to ImgBurn ? when troy512 gets a chance I'm sure he will reply to enlighten both of us lol
    You are awesome my friend. That was it. I checked the verify in DVDFab and it transferred over to it, so it IS sending it dynamically and not relying on ImgBurn's own settings. To make sure it wasn't a fluke, I checked "do not eject" which is something I normally have unchecked and sure enough it unchecked the "eject" checkbox on ImgBurn, so it IS indeed sending it and you called it. Thank you very much.

    Now i just need to figure out how to get that popup at the beginning to go away and we are golden. Thanks again.

    Leave a comment:


  • W&B
    replied
    Did you try selecting the verify function within Fab? again not sure but maybe it sends the info to ImgBurn ? when troy512 gets a chance I'm sure he will reply to enlighten both of us lol

    Leave a comment:

Working...
X