Announcement

Collapse
No announcement yet.

Version 1.0.3.1 Scraper issues

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Version 1.0.3.1 Scraper issues

    I have installed the latest version, when trying to correct movies directly through the server it erases the title and gives me blank info and generic poster. When I try to do it through the browser, the correct movie is shown in my choices, I select it, and it defaults to some stupid movie called "P" and will not change it.

    When I access the server using my iPhone and the app, It displays the same thing.

    The movies are correctly named and inside their own directory in the DVDFab/MOVIES/ directory. It is doing this for EVERY movie I try to correct. It is difficult to edit the movies in the server using the buttons and jumping from letter to letter, so I was trying to do it through the browser.

    After it changes to "P" I can go in, but only directly on the DMS and select the correct movie and it will now apply the correct information and poster.

  • #2
    Originally posted by stitch0852 View Post
    I have installed the latest version, when trying to correct movies directly through the server it erases the title and gives me blank info and generic poster. When I try to do it through the browser, the correct movie is shown in my choices, I select it, and it defaults to some stupid movie called "P" and will not change it.

    After it changes to "P" I can go in, but only directly on the DMS and select the correct movie and it will now apply the correct information and poster.
    the problem of Movie be scraped into "P" has been fixed, but for the error result, please using "Edit Metadata" to modify it, sorry for this problem.

    The movies are correctly named and inside their own directory in the DVDFab/MOVIES/ directory. It is doing this for EVERY movie I try to correct. It is difficult to edit the movies in the server using the buttons and jumping from letter to letter, so I was trying to do it through the browser.
    Yes, I know it, so the better local web is very important for next step work.




    Comment


    • #3
      Originally posted by ting View Post

      the problem of Movie be scraped into "P" has been fixed, but for the error result, please using "Edit Metadata" to modify it, sorry for this problem.



      Yes, I know it, so the better local web is very important for next step work.



      Nope, not fixed. Have "My Friend Flicka" 1943 version. I edited, selected the correct version, *using the DMS and TV screen." I get blank poster and nothing in the title.

      So I used the computer, I select the now blank poster and type in the correct movie. I select the correct movie from the choices shown. It tells me it is updating the Metadata. It finished and the movie it shows me? If you guessed "P" you would be right. Happened moments ago. The web browser version and the DMS version WILL NOT correct the movie the the one I selected from the choices.

      Comment


      • #4
        I emptied my browser history and then reloaded the server. I have multiple "P" movies. I tried to edit several, all default back to "P". None will change. On a side note, on a lark, I selected an entirely different movie. It updated to that movie. When I tried to edit from that movie to the correct one.....if you guessed "P", you are correct.

        Comment


        • #5
          thanks report, I need more information to correct this problem, please check your PM.

          Comment


          • #6
            I had the same problem under 1021 I believe, I ended up doing a factory reset followed by rebuild data base. That fixed it for me.
            Viking lost down under

            Comment


            • #7
              Both of the servers are doing it. The new one received this week and the one I have had a year. I edited them on the new server yesterday morning. Today, through the web editor, "P" for four movies. How can I change the scraper? Maybe using something different will stop it.

              Comment


              • #8
                M8 your lucky. you only had M. First time I had it, I had at least 6 letters of the alphabet and I was stupid enough to manually scrape all of them. If I remember right it took me the whole weekend to correct them. Not funny at the time, but looking back at it now I'm ROFLOL.
                Viking lost down under

                Comment

                Working...
                X