DVDFab Forum - She Wore a Yellow Ribbon - no audio tracks

Announcement

Collapse
No announcement yet.

She Wore a Yellow Ribbon - no audio tracks

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • She Wore a Yellow Ribbon - no audio tracks

    I was trying to copy and/or rip John Wayne's "She Wore a Yellow Ribbon". But DVDfab doesn't seem to think there are any audio tracks on the DVD.

    A normal DVD player plays the DVD with audio without problems, and VideoLan opens the drive and plays audio fine and shows 2 audio tracks.

    Luckily I had my original copy of DVDFab 4 Platinum, and it did recognize the audio and ripped an ISO for me.

    If I open the resultant iso from DVDfab 4 with DVDfab 9, it continues to think there is no audio track.

  • #2
    screen cap of the DVDfab with no audio
    Attached Files

    Comment


    • #3
      Hi,Clay
      Thanks for your feedback!
      Please wait! fix it in next version.

      Comment


      • #4
        I have an older DVD of a movie made back in the early 50s with AC-3 mono audio and DVDfab won't see or copy the audio stream. May be related?
        How to post the internal log


        Things should be made as simple as possible, but no simpler.
        Albert Einstein

        Comment


        • #5
          As a workaround, see if selecting All Tracks in Common Settings will help.
          Attached Files
          Supplying DVDFab Logs in the Forum ...........................User Manual PDF for DVDFab v11................................ Guide: Using Images in Posts
          Supplying DMS Logs to Developers.............

          Comment


          • #6
            Didn't help in my case signals. Audio plays in preview Fab just don't see it.
            Attached Files
            How to post the internal log


            Things should be made as simple as possible, but no simpler.
            Albert Einstein

            Comment


            • #7
              I also have the same problem with "Ten Little Indians" with the same results - no audio on the disc. I've tried burning the discs and tried different players, but all I get is the video. I hope this issue is resolved soon

              Comment


              • #8
                Hi,guys
                Thanks for your feedback!,it's a bug.
                Please wait! it has been fixed in next version.

                Comment


                • #9
                  9.1.8.0 fixes the issue, thanks!
                  Attached Files
                  How to post the internal log


                  Things should be made as simple as possible, but no simpler.
                  Albert Einstein

                  Comment

                  Working...
                  X