Announcement

Collapse
No announcement yet.

ISO seems succesful, but got a Read Error on my Status...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ISO seems succesful, but got a Read Error on my Status...

    After I did my DVD copy, and I thought everything was fine, on Status, it gave me an Read Error... (Please check the attached image)

    Anyone can help me out?
    Thank you so much!


    Here is my log:
    23:16:38 Analyzing of DVD started

    23:16:38 Analyzing of DVD completed successfully

    23:16:38 Copy process started

    23:16:38 Copying VTS_01_0.VOB...

    23:17:46 Copying VTS_01_1.VOB...

    23:18:14 Copying VTS_01_2.VOB...

    23:18:34 Copying VTS_01_3.VOB...

    23:20:16 Copying VTS_01_4.VOB...

    23:21:37 Copying VTS_01_5.VOB...

    23:22:46 Copying VTS_01_6.VOB...

    23:23:51 Copying VTS_01_7.VOB...

    23:25:03 Copying VTS_01_8.VOB...

    23:26:29 Copying VTS_01_9.VOB...

    23:28:23 Copy process completed successfully

    23:28:25 Create ISO process started

    23:28:25 Writing...

    23:29:51 Finalizing...

    23:29:52 Create ISO process completed successfully
    Attached Files

  • #2
    Never saw that before doe's the iso play ok as the log seems normal.
    Click here to learn how to post log files

    Comment


    • #3
      Any other experts' comment can help me there? Much appreciated man...

      Comment


      • #4
        Hi koshinohouse,
        The info you posted was just the process log, not really helpful for your problem in this case. Please attach the DVDFab internal log session generated when processing this disc. Instructions for this are linked in my sig, below. Sorry you are experiencing a problem.
        Supplying DVDFab Logs in the Forum UPDATED..................User Manual for DVDFab v10 (pdf)..................Add a New OS Version

        Comment

        Working...
        X