DVDFab Forum - 9.2.3.9 - Problem with SW Force Awakens and Deadpool

Announcement

Collapse
No announcement yet.

9.2.3.9 - Problem with SW Force Awakens and Deadpool

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 9.2.3.9 - Problem with SW Force Awakens and Deadpool

    Hi - not had an issue before now... Using Apple version 9.2.3.9...

    Tried to create backups for blu ray Star Wars Force Awakens and blu ray Deadpool... SW Force Awakens just plays a moving image of BB8 and nothing else... Deadpool plays the 20th Century Fox opening, then nothing...

    Can't work it out :/

  • #2
    Update your DVDFab version to 9.3.0.4
    And try your discs again.

    Comment


    • #3
      Originally posted by october262 View Post
      Update your DVDFab version to 9.3.0.4
      And try your discs again.
      According to DVDFab 'check for update', I have the latest version.

      Comment


      • #4
        You do have the latest Mac version. These titles may have protection components that will require an update for Mac users. I am moving your thread to the Fab for Mac forum.
        Supplying DVDFab Logs in the Forum ...........................User Manual PDF for DVDFab v11................................ Guide: Using Images in Posts
        Supplying DMS Logs to Developers.............

        Comment


        • #5
          I am having issues with Deadpool as well, same thing as this user, only plays fox logo for 10 seconds, then nothing. I am updated to 9.3.0.4, any ideas?
          I now realize this is in the mac spot, but I am on PC

          Comment

          Working...
          X