DVDFab Forum - "Remux Audio" delay suddenly not working propperly

instagram takipci satin al - instagram takipci satin al mobil odeme - takipci satin al

bahis siteleri - deneme bonusu - casino siteleri

bahis siteleri - kacak bahis - canli bahis

goldenbahis - makrobet - cepbahis

cratosslot - cratosslot giris - cratosslot

istanbul escort - çapa escort - şirinevler escort - avcılar escort - şişli escort - avrupa yakası escort - şirinevler escort - halkalı escort - beylikdüzü escort - mecidiyeköy escort - ümraniye escort - adana escort malatya escort

film izle - film izle

istanbul escort - çapa escort - şirinevler escort - avcılar escort - şişli escort - avrupa yakası escort - şirinevler escort - halkalı escort - beylikdüzü escort - mecidiyeköy escort - ümraniye escort - adana escort malatya escort

film izle - film izle

Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Remux Audio" delay suddenly not working propperly

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    DVDFab DVDFab Toolkit v1.0.1.2 "Remux Audio" delay suddenly not working propperly

    I was using it just the other day with no issues but am now encountering a problem with adding a delay/trim to the audio file being remuxed. I set a delay of -8.55s to trim off the first few seconds but all Toolkit seems to be doing is muting the audio for that amount of time. In other words I want the 00:08.55 second mark in the audio file to be 00:00 in the newly remuxed video but it is instead rendering with the audio track untrimmed and muted for the first few seconds.
    Attached Files

    #2
    We will try to duplicate it first, thanks.

    Comment

    Working...
    X