DVDFab Forum - Subtitles not displaying

instagram takipci satin al - instagram takipci satin al mobil odeme - takipci satin al

bahis siteleri - deneme bonusu - casino siteleri

bahis siteleri - kacak bahis - canli bahis

goldenbahis - makrobet - cepbahis

cratosslot - cratosslot giris - cratosslot

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Subtitles not displaying

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Originally posted by Mona View Post

    Please specify the name of the video source you tried, also attach the dvdfab_internal log file for the process, so that the developer can check the log first, thanks.
    The video source files I used were:
    Greyhound [2020] REPACK 1-32.mkv
    The Boys S02E02 Proper Preparation and Planning 0-59.mkv
    Central Park S01E01.mkv


    Attached Files

    Comment


      #17
      Originally posted by Outback_Jon View Post

      The video source files I used were:
      Greyhound [2020] REPACK 1-32.mkv
      The Boys S02E02 Proper Preparation and Planning 0-59.mkv
      Central Park S01E01.mkv

      Could you please send one of the videos to our FTP to help resolve the issue?
      I will send you FTP info via PM, please kindly check, thanks.
      DVDFab log default location:
      For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab11\Log
      For Mac: Finder>Documents>DVDFab11>Log

      DVDFab Player 5:
      For Windows: C:\Users\User Name\Documents\DVDFab Player 5\Log
      For Mac: Finder>Documents>DVDFab Player 5>Log

      Guide for adding attachments in a post
      --Please use attachment button to attach your most recent log files.

      Comment


        #18
        Just downloaded 12.0.0.0 and tried again. Hardcoded subtitles still aren't showing up after doing a conversion.

        Comment


          #19
          I've uninstalled and did a clean install of 12.0.0.2 I still can't get hardcoded (Direct render to video) subtitles to work. Remuxing subtitles doesn't work either. The subtitles get completely stripped from the video file.

          Comment


            #20
            Originally posted by Outback_Jon View Post
            I've uninstalled and did a clean install of 12.0.0.2 I still can't get hardcoded (Direct render to video) subtitles to work. Remuxing subtitles doesn't work either. The subtitles get completely stripped from the video file.
            try clicking common settings - AV Codecs - switch everything to software,uncheck lighting recording & lighting shrink restart dvdfab and retry your subtitle conversion again. see if that works.
            Last edited by october262; 10-17-2020, 12:35 AM.

            Comment


              #21
              Originally posted by october262 View Post

              try clicking common settings - AV Codecs - switch everything to software,uncheck lighting recording & lighting shrink restart dvdfab and retry your subtitle conversion again. see if that works.
              That works. But it is a tediously slow work-around, and not a fix. 70 FPS from CPU conversion.

              But it does prove that the issue isn't with my source files.

              Comment

              Working...
              X