DVDFab Forum - Failed to extract main movie UHD Copy

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Failed to extract main movie UHD Copy

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • UHD Copy Failed to extract main movie UHD Copy

    Hi.
    First to greet the community in my first post.
    Second apologize for my English. If I write some "foolishness" the fault is google.
    Now my problem.
    I try to extract a movie ("Main movie") from a backup of a Bluray UHD (John Wick 2) that I have downloaded to my computer and the results are catastrophic.
    In scenes moving pixel a lot (images 1 and 2). When there is no movement, the reproduction is satisfactory (image 3 in the next post).
    I've tried other UHD movies with the same result. However with Bluray movies it does not happen.
    I use version 11.0.1.4 and the configuration I use can be seen in image 4 (in the next post).
    The equipment and the graphic card that I use are these:
    Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti OC Low Profile 4GB GDDR5
    i5-4460 3.20Ghz // Gigabyte H81M-S2H // 300W // windows 10x64
    Any suggestions?
    Thank you.
    Attached Files

  • #2
    First, welcome to the DVDFab forum and sorry for your difficulty. Your English is fine, this is an international forum with users from around the world and for many English is a second or third language.

    Any time your report a problem like this, please always include the DVDFab internal log session that was generated. Instructions for the log procedure are found here: http://forum.dvdfab.cn/showpost.php?...40&postcount=5 The log will help us in trying to analyze your problem. Also, the images you attached are very small, please follow these tips for better results: https://forum.dvdfab.cn/forum/dvdfab...in-forum-posts

    I suspect your problem may be caused by the source material, the original disc for Wick 2 should be supported. To clarify this, you can scan your source file with MediaInfo (a free tool) and attach the text output to a post using the same procedure as for log files. You can download MediaInfo here https://mediaarea.net/en/MediaInfo if you do not have it already.
    Supplying DVDFab Logs in the Forum ...........................User Manual PDF for DVDFab v11................................ Guide: Using Images in Posts

    Comment


    • #3
      Hi.
      Problem solved.
      I updated windows, which was very late in updates, and updated to the latest version of DVDFab and everything works perfectly.
      Thank you very much and sorry for the inconvenience.
      A greeting.

      Comment

      Working...
      X