DVDFab Forum - Quick Sync Not Working...

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Quick Sync Not Working...

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Quick Sync Not Working...

    New 64 bit Intel HD driver here;
    https://downloadcenter.intel.com/Det...ng&ProdId=3712

    Quick Sync isn't working with this driver.

    Hopefully this will be fixed in the next beta..

    I can't try the 32 bit, this may be the same.

  • #2
    By the way, using DVDFab 9.1.7.1....

    Comment


    • #3
      Thanks for the heads up Marty!
      How to post the internal log


      Things should be made as simple as possible, but no simpler.
      Albert Einstein

      Comment


      • #4
        Quick Sync Issue

        I am also having this issue. I tried differing dvd fab versions going back a year. Please advise as to when this may be fixed.

        Comment


        • #5
          Revert to the earlier driver for now. It will of course be fixed ASAP.
          Supplying DVDFab Logs in the Forum ...........................User Manual for DVDFab v10 (pdf)................................ Guide: Using Images in Posts

          Comment


          • #6
            Try rolling back your graphics driver, 3945 works fine.
            How to post the internal log


            Things should be made as simple as possible, but no simpler.
            Albert Einstein

            Comment


            • #7
              Question

              The pc that I am using is new to me. It is a Dell Inspiron one All in One machine. It has Intel HD Graphics 2500. I am actually on driver version 10.18.10.3621.

              Does Quick Sync have known issues with any of the above??

              Comment


              • #8
                You can get 3945 here, it in the list: LINK
                How to post the internal log


                Things should be made as simple as possible, but no simpler.
                Albert Einstein

                Comment


                • #9
                  Driver

                  Yes, but the 64 bit is earlier and is what I have. The 64 bit for 3945 seems to be missing......

                  Comment


                  • #10
                    Regardless, I re-installed the old driver (May 2014), now it seems to be working.

                    Comment


                    • #11
                      I hadn't noticed the 64 bit driver was missing, I have a 64 bit system and am running that driver? Maybe it's the 32 bit version anyway glad you are going again!
                      How to post the internal log


                      Things should be made as simple as possible, but no simpler.
                      Albert Einstein

                      Comment


                      • #12
                        Checking ongoing...

                        Wilson
                        Please post your logs the default location is:
                        For DVDFab9_Win7 & Win8 C:\Users\User Name\My Documents\DVDFab9\Log
                        For DVDFab10_Win7 & Win8 C:\Users\User Name\My Documents\DVDFab10\Log
                        For Mac: /User/User name/Documents/DVDFab10/Log
                        Please use attachment button and attach your most recent, Internal log and post right here.
                        If it's the burning issue, please also attach burn log.

                        Thanks!

                        Comment


                        • #13
                          So Far - So Good

                          After going to the older driver, I have had no further issues. The neatthing is that I had always used dvd fab on a laptop. I had migrated from 1 I7 laptop to another, then another. In ripping a protected dvd, I had never gotten beyond 140 fps. I finally migrated to an I5 Desktop. In one rip the other day, I clocked over 300fps. WOW!! I am ripping a Blu-ray right now with an old copy of 9.1.1.9 on the same machine.....I am getting 17.21 fps?!?!?! Blu-Ray has always been slower...but why this huge a difference????

                          Comment


                          • #14
                            There have been many improvements since the version you are using, which is no longer supported. Please update and start a new thread if BD is still slow. This thread is closed.
                            Supplying DVDFab Logs in the Forum ...........................User Manual for DVDFab v10 (pdf)................................ Guide: Using Images in Posts

                            Comment

                            Working...
                            X